Fastelavnsboller - kan du gætte hvem jeg er

oprettet d. under Opskrifter - Fastelavn

Fastelavnsboller - kan du gætte hvem jeg er

Med en lille familiedreven virksomhed, er der ikke altid tid til at opfinde den dybe tallerken, selvom mit hoved er sprængfyldt med ideer. Så derfor er jeg så utrolig taknemmelig for det samarbejde vi har med både @Moellers_kager, @najachocolate og @Kitskager_chokolade-kreationer både på de sociale medier, men også i butikken. Ikke blot fordi jeg kan komme med en ide og den fanges og fortolkes, men også fordi de alle forstår hvilket værdigrundlag og arbejdsmoral vi lægger for dagen. Og aller vigtigst så passer de bare simpelthen så godt ind i vores lille kagefamilie og er blevet en vigtig del af den.

Så hvis du ikke følger dem på Instagram, så find dem :o) De viser hvordan mange af vores produkter bruges og kan derfor også vejlede i flere af dem. Carina fra Moellers_kager laver mange lækkerier i kage, desserter og chokolade. Kit er en sand mester i chokolade, men laver også smukke kager og Naja laver fantastiske vingummier og skumfiduser.  Nogle af de ting, de fremstiller vil derfor i fremtiden komme her på bloggen, så andre ildsjæle kan finde inspiration og lækkerier til familie hyggen.

Fastelavnsboller  - kan du gætte hvem jeg er :o)
Carina fik vores nye maske udstikkere forleden og har været i køkkenet med sin datter Luna og se hvilke lækre fastelavnsboller det blev til. Det er en eclair med saltet karamel mousse og susies hjemmelavede havtorn marmelade og vores dulce de leche, dyppet i gold chokolade og en fastelavns maske i mørdej dekoreret med glimmer og velvet spray.

Opskriften på vandbakkelser finder du et af vores andre blog indlæg HER 

Mørdejs opskriften er også fra et tidligere indlæg. Du får det HER

Den saltede karamel mousse kan rekvireres hos carina via Instagram :o)

God fornøjelse 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar