Udlejning

Udlejning
KageButikken har et stort udvalg af kagestativer, kagetilbehør og redskaber, som skal bruges til at bage store eller mindre kager med. Vi udlejer både enkelte dele bageforme, bageringe, og stativer.

Leje
Der er fast lejepris på vores produkter.
Bageform 25,00 pr. form
Bagering 25,00 pr. ring
Kagestativer er individuelle i prisen, men svinger mellem kr. 200,00 - 400,00 afhængig af stativet.

Lejen betales sammen med depositummet ved afhentning i butikken i Albertslund.

Depositum
Depositummet er ofte salgsværdien af det udlejede. Du kan se under hvert stativ, i teksten, om det udlejes og hvad lejen samt depositummet er. Står der intet anført udlejes stativet ikke, men er ”kun” et købestativ. Depositumbeløbet betales enten kontant, ved overførsel og ved Dankort betaling.

Tilbagebetaling af depositummet
Depositum overføres kun til kundens konto. Vi udbetaler ikke depositummet kontant, så husk at oplyse reg. og konto nr. samt bank navn, når du skal leje noget.

Overførslen vil om muligt ske samme dag eller senest dagen efter med mindre der er konstateret fejl, skader eller mangler af det returnerede, lejede udstyr. Mangler noget eller er noget i stykker erstatter kunden den del af udstyr til fuld listepris, som fratrækkes depositummet.

Vi beder vores kunder om at returnere bageudstyr og kagestativer i ren tilstand, tak.
Er stativet ikke rent, fratrækkes kr. 100,00 for rengøring af stativ samt kr. 50,00 for hver bagering eller bageform i depositummet.

NB! Bageforme af aluminium tåler IKKE opvaskemaskine!!!
For at være sikker på at du får hele depositummet retur, så vask alt ordentligt op i hånden.

Udlejningstid: Max 5 dage - tidligst afhentning onsdag og seneste aflevering mandag mellem kl. 10-16.00.

Har du interesse i at leje noget hos os, bedes du kontakte Monika på info@kagebutikken.dk med udførligt ønske om hvilket stativ, forme, ringe ect. og dit fulde navn, adresse og telefon nummer samt datoen, hvor det skal reserveres.