Handelsbetingelser

Betingelser
KageButikken.dk drives af KageButikken ApS CVR-nr. 36900342, Roholmsvej 8, 2620 Albertslund, tlf. 48 24 60 48, info@kagebutikken.dk

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse ved køb af varer på www.kagebutikken.dk

Leveringstid
I KageButikken bestræber vi os på at sende fra dag til dag. Alle ordre bestilt inden kl. 13.00 på hverdage sendes samme dag. Ordrer bestilt efter kl. 13.00 afsendes førstkommende hverdag. Vi sender med PostNord og deres vejledende leveringstid er 1-2 hverdage. Vælges ”MYPACK COLLECT” vil ordren for det meste kunne hentes udenfor normal åbningstid også i weekender, hvilket gør det mere fleksibelt for dig som kunde. Skal du bruge ordren til en bestemt dato eller det haste, vil det være en stor hjælp hvis dette noteres i ”bemærkningsfeltet”.

Som udgangspunkt er KageButikken lagerførende på de varer, du finder på shoppen. Der er dog enkelte undtagelser, hvor produktet er en bestillingsvare. Det vil i givet fald fremgå ved produktet både i skrift og med længere leveringstid. Vi tager forbehold for fejl i lagerstatus.                          

Fragt & Levering
Læs mere HER

Forsendelser til udlandet
Vi sender gerne varer til udlandet. Fragtpriserne svarer til den faktiske pris, det koster os at sende pakken.

Pakker op til 2kg til Grønland og Færøerne sendes som brev, med mindre andet ønskes. Dette betyder at der IKKE er track & trace på pakken og du får derfor IKKE dine varer erstattet hvis de bortkommer. Ønsker du track & trace, så mail til os på info@kagebutikken.dk, så kan vi udregne prisen og maile den til dig.

Pakker til andre landet – udregnes efter forespørgsel på info@kagebutikken.dk

Har du andre spørgsmål til forsendelser, så tøv ikke med at kontakte os på info@kagebutikken.dk – så står vi klar til at hjælpe dig.

Bestilling & Betaling

Vær opmærksom på, at varerne ikke bliver reserveret til dig, før ordren er gennemført. Det er som udgangspunkt muligt at få sendt flere ordrer i samme pakke – kontakt os venligst hurtigst muligt på telefon i vores åbningstid.

Priserne er angivet i danske kroner inkl. moms. Oveni prisen tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet.        

Betalingskort: På KageButikken.dk kan du betale med Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, Visa Elektron og Mobilepay. Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet for din ordre hæves først på dit kort, når varerne afsendes fra vores butik. Der kan kun trækkes det beløb du har godkendt eller mindre og kun en gang.

Bankforbindelse: Ved en bankoverførsel anvendes KageButikkens konto 2360 6890 847 178. Noter gerne ordre nummer eller navn. Husk at ordren ikke afsendes, før vi har modtaget betalingen. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Salg til institutioner og kommuner
Det er muligt at handle med EAN nummer og modtage elektronisk faktura. Gennemfør blot ordren på KageButikken.dk og kontakt os på mail eller telefon.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Modtagelsesdatoen er den dag pakken er leveret til dig personligt eller i forbindelse med en flexlevering eller når du har afhentet pakken i en af PostNords MYPACK COLLECT afhentningssteder. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan fx starte med at sende en mail til info@kagebutikken.dk.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i en ordre.

Returnering
For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelse af varen.  Du kan benytte vores fortrydelsesformular, hvis du ønsker at fortryde dit køb eller benytte standartfortrydelsesformularen, der er vedhæftet din ordre.  Når du har givet os besked, om at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

En vare skal så vidt muligt returneres ubrugt, i original emballage og i samme stand, som da du modtog den. Du skal sørge for, at varen er forsvarligt pakket ind og beskytte, når du returnere den. Der må ikke sættes returlabels på originalemballagen. Du bærer ansvaret for pakken (og varerne), indtil vi modtager den. Gem derfor også din returkvittering samt track & trace. Du skal selv betale for, at pakken returneres og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Ved en returnering på den måde tillægges et gebyr på kr. 48,00 for returfragten.

Er en pakke, uden at det skyldes KageButikken.dk’s egne forhold, kommet retur fx fordi pakken ikke er blevet hentet indenfor fristen på pakkeindleveringsstedet og ønsker du fortsat varen leveret, er KageButikken berettiget til at opkræve dig udgiften for genfremsendelsen.

HUSK at en pakke skal sendes retur senest 14 dage efter du har givet besked om fortrydelse og vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Ved returneringen bede du vedlægge en kopi af din ordreseddel og det vil ligeledes lette ekspeditionen ved at du udfylder vores returseddel.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på den på en måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, på samme måde som i en forretning, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.  Har du brugt varen på en måde man ikke kan i en forretning og vi ikke kan sælge den igen eller ikke kan sælge den til fuld pris, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb du skal have tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du ikke får refunderet noget af købsbeløbet.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:
- bestillingsvare
- Levering af varer, som er fremstillet af os i vores værksted, af vores producenter efter dine specifikationer og ønsker eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Alle former for fødevarer, som fx dekorfondant, marcipan, chokolade, farvestoffer og andre råvarer tages ikke retur pga. risikosmitte.
- Tilbuds- & datovarer.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage for varen. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, hvis det er hele ordren du har fortrudt (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene via en bank overførsel, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

KageButikken ApS
Roholmsvej 8
2620 Albertslund

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Det betyder, at hvis en vare har en mangel og din reklamation er berettiget, betyder det, at du kan få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske eller reklamationen ikke sker indenfor rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.


En mangel er fx en produktionsfejl eller materialefejl eller forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage eller skade du selv har påført varen, ikke en mangel. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen, især hvis det er transportskader. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved alle reklamationer skal problemet oplyses skriftligt og så detaljeret som muligt og vi har brug for foto dokumentation, så vi kan drøfte sagen med vores producent. Så inden du sender varen retur bedes du altid kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Varen sendes til:

KageButikken ApS
Roholmsvej 8
2620 Albertslund

Mærket: Reklamation

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os på kagebutikken.dk:
Navn
Adresse
Tlf.nr.
Mailadresse.

Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos KageButikken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysninger opgivet til KageButikken.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi samarbejder herudover med fx fragtfirmaer, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på kagebutikken.dk er Monika Funder.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@kagebutikken.dk.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Monika Funder på
info@kagebutikken.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Center for Klageløsning, Nævnenes Hus Toldboden 2, 8800 Viborg, www.forbrug.dk. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/od

Cookies
Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer/smartphone/tablet første gang du besøger en webside. Cookies bruges f.eks. til at registrere din adfærd på en specifik hjemmeside, og til at huske dig næste gang, du besøger samme hjemmeside. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer og cookies får ikke adgang til programmerne på din computer. 


Når du handler på kagebutikken.dk anvendes der cookies. Vi bruger dem for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside. Du kan herunder læse mere om, hvilke cookies kagebutikken.dk anvender samt formålet de er anvendt til.

Tekniske cookies
KageButikken.dk administreres af Hostedshop. Vi bruger cookies
, som vi anvender til at genkende dig, når du besøger vores hjemmeside. Derudover bruger vi Hostedshops cookie-script til at se, om du er blevet informeret omkring hjemmesidens brug af cookies. Dette gør vi for, at du undgår at skulle godkende vores brug af cookies hver gang, du besøger vores hjemmeside.

Marketing og optimeringscookies
Vi anvender disse cookies for at få en optimal drift af vores hjemmeside
samt for at kunne effektivere annoncer og anden markedsføring. Dette gælder blandt andet Facebook, Twitter og Google Analytics, som vi bruger til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside. De indsamlede oplysninger bliver sendt og gemt på Googles servere.

Kan jeg slette cookies?
Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer.  Du kan herunder finde vejledninger til, hvordan du sletter cookies:

Google Chrome
Internet Explorer

Mozilla Firefox
Safari

Vil du vide mere?
Hvis du har kommentarer eller spørgsmål angående vores anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 48246048 eller skrive os en mail på info@kagebutikken.dk

Copyright
Billed- og tekst materiale på KageButikken.dk er underlagt beskyttelse iht. ophavsretsloven og må ikke anvendes i strid hermed.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 31.03.2020