Om os

Velkommen til KageButikken - en altid professionel samarbejdspartner til alt indenfor kagebagning, muffins, småkager, desserter, petits fours, chokolade samt brødbagning.


Susie Funder startede for mere end 25 år siden en selvstændig virksomhed, Specialitet Import i Hillerød, hvor hun importerede Haderers marcipanprodukter og belgisk chokolade. Senere skiftede hendes firma navn til Haderer Marcipan DK, et grossistfirma. Efter mange års uddannelse i udlandet bl.a. USA, England og Sydafrika grundlagde Monika Funder i 2003 hendes virksomhed, KageButikken, som blev til webshop for private. I 2006 gik begge virksomheder sammen og fandt nyt domicil i Albertslund. I dag arbejder KageButikken under eneejer Monika Funder, som importør, grossist og salg til private.


I alle år har virksomheden arbejdet målrettet på at sætte et godt og funktionelt program sammen af produkter af høj kvalitet. Alle produkter er testede i vores køkken af vores bager eller

konditor i samråd med ledelsen. Vi udarbejder arbejdsvejledninger til produkterne, finder hele tiden nye kombinationsmuligheder mellem produkterne, således at mulighederne udvikles. Vi arbejder med vegetabilske løsninger samt hala produkter, og mere end 60% af vores program er idag enten halal certificeret eller rent vegetabilske.

 

Vi er hele tiden opdateret på de nye regler omkring fødevaresikkerhed - tilsætningsforordningen omkring farvestoffer, pfalater, flourende stoffer mv. Vi har sågar udviklet vores egne datablade for farvestoffer, idet de gænge fra producenterne ikke altid er fydelstgørende nok. Hos os kan du og din familie føle sig sikre.

 

KageButikken byder endvidere deres kunder en dybdegående service, opskriftsservice, rådgivning og undervisning både i bagning, fyld og opsætning af kager, i muffins, desserter, chokolade og kagedekoration. Vi arbejder seriøst på at hjælpe kunderne til succes.

 

Monika Funder Funder er under uddannelse i Schweiz i chokolade, Susie Funder udvikler funktionelle og lækre opskrifter på kager, muffins og små lækre desserter, petit fours osv. Vores bestræbelser går ud på, at kunderne har det nemt med vores produkter, de ved, hvad råvarerne indeholder, de undervises i brugen af værktøjer, farvestoffer, fyld i kager og meget mere.

 

Ingen går forgæves til KageButikken. Hvis vi ikke selv har løsningen på et problem, så finder vi den hos vore samarbejdspartnere og venner overalt i Europa.

 

Tak for dit besøg. Du er i trygge hænder, når du kommer til os.


KageButikken følger de lovpligtige regler vedrørende fødevarer og er godkendte af Fødevaredirektoratet.

Vi er medlem af Københavns Konditor Laug.
 

Skriv til os om du kan lide vores website, om den fungerer efter hensigten og tilfredsstillende.

Vi er meget interesseret i at høre din mening, om det er ris eller ros.

KageButikkens forretning er at finde på adressen Roholmsvej 8, 2620 Albertslund tlf. 4824 6048 eller 2617 0973.


God fornøjelse !

Monika Funder 
Indehaver & certificeret kagedekoratør