Returnering

Sådan returnerer / bytter du hos KageButikken.dk

Skal du returnere en vare, bedes du udfylde vores returseddel, som skal vedlægges varen sammen med en kopi af din ordreseddel.  Pak det hele godt ind og send det til KageButikken.dk, Roholmsvej 8, 2620 Albertslund med mærket: Returvarer. 


Hvis du ønsker at bytte til anden vare, skal du følge samme procedure, men også blot foretage et nyt køb på vores websiden og lave et notat som at du sender en varer retur. Så modregner vi din returvarer i den nye bestilling. Du afholder udgifterne, der er forbundet med returneringen samt for de nye varer. 
 

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret. En vare skal så vidt muligt returneres ubrugt, i original emballage og i samme stand, som da du modtog den. Du skal sørge for, at varen er forsvarligt pakket ind og beskytte, når du returnere den. Der må ikke sættes returlabels på originalemballagen. Du bærer ansvaret for pakken (og varerne), indtil vi modtager den. Gem derfor også din returkvittering samt track & trace. Du skal selv betale for, at pakken returneres og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Det er vigtigt at det sendes til vores adresse. Vi henter ikke pakker leveret til pakkebokse, postbutikker mv.
 

Når vi har modtaget returpakken og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt kontakte dig i forhold til en ombytning eller refundering af beløbet til køber.
 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:
- bestillingsvare
- Levering af varer, som er fremstillet af os i vores værksted, af vores producenter efter dine specifikationer og ønsker eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Alle former for fødevarer, som fx dekorfondant, marcipan, chokolade, farvestoffer og andre råvarer tages ikke retur pga. risikosmitte.
- Tilbuds- & datovarer.
 

Jeg har fået en gave, jeg ønsker at ombytte
Hvis du ønsker at bytte en gave til andre varer, skal du blot lave en ordre på de varer og skrive i bemærkningsfeltet, at du returnerer en vare. Du skal selv afholde udgifterne, der er forbundet med returneringen samt for de nye varer. I returpakken bedes du vedlægge information om ordrenummer og købers navn på den vare du sender retur, information om det nye ordrenummer samt en udfyldt returseddel. Vi bedes sørge for at pakke varen forsvarligt ind og ikke sætte returlabel direkte på original emballagen.
 

Returnering i vores forretning
Du er også velkommen til at returnere en vare direkte i vores forretning i åbningstiden. Adressen er Roholmsvej 8, 2620 Albertslund.

Uafhentede pakker
Du kan ikke fortryde et køb ved at nægte at modtage varen eller ved at udlade at hente den, uden at du giver os tydeligt besked om dette samtidig. Ved returnering på denne måde tillægges altid et gebyr på en returfragt på kr. 45,00. Returfragten debiteres altid uanset pakken sstørrelse  og det resterende beløb overføres herefter til din konto.

Er en pakke, uden at det skyldes KageButikken.dk’s egne forhold, kommet retur fx fordi pakken ikke er blevet hentet indenfor fristen på pakkeindleveringsstedet og ønsker du fortsat varen leveret, er KageButikken berettiget til at opkræve dig udgiften for genfremsendelsen.