Chokoladebarer

oprettet d. under Opskrifter - Chokolade

Chokoladebarer

Efteråret er igang og så er tiden til mere indendørs syslerier. I denne uge har vi valgt at lave chokoladebarer, som fx. kan bruges som en super fin gave. 

 

Det gode er, at du kan bruge din rest chokolader og andre rester af nødder og frysetørrede produkter, rosiner, tranebær mm., som derved kan forvandles til smukke kreationer og det er nemt for børn at deltage i processen.

 

Vi har her lavet 3 varianter af barer:

Mørk chokoladebar med vores peanuts med karamelliseret  hvid sesam dekoreret med hvid og bronze indfarvet kakaosmør. 

 

Hvid chokoladebar med lakridsgarnulat, frysetørret havtorn og karameliserede hakkede mandler dekoreret med Duck Egg indfarvet kakaosmør.

Jeg er stolt at kunne fortælle Carina vores fantastiske blogger på @moellers_kager i september måned ligger blandt de 10 flotteste kreationer med denne chokoladebar på #callebautinspiremedk

 

Mørk chokoladebar med frysetørret hindbær, usaltede pistacienødder og bi/blomster pollen.

 

Vi rydder jøvntligt op i vores kursusforme og har pladeforme på tilbud.

 

Rigtig god fornøjelse :o)


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar