Covid-19 og dens betydning

oprettet d. under Forretningsværdier og tanker

Covid-19 og dens betydning

Covid-19 har de sidste mange uger vendt op og ned på hverdagen hos os alle på familiært og arbejdsmæssigt. Hold afstand - vær max 10 personer - vask dine hænder osv. Dette er blevet daglig tale. Familiefødselsdagene er amputerede, konfirmationerne rykket til sensommer og efterår og dette års studenter - ja gad vide hvordan deres translokation og studenterkørsel bliver. Det samme gælder bryllupper, barnedåb og begravelser.

Vi ofrer alle noget, ingen familier går forbi, men som de siger i Statsministeriet, er det er tiden, hvor vi må stå sammen. KageButikken er også hårdt ramt. Jeg er alene tilbage lige nu og har alle kasketter på - lager, pakning, markedsføring, it, ekspedient, regnskab mv.  Jeg er dybt taknemlig over at se vores trofaste kunder, kommer og støtter os i denne svære tid. Trods det er der stadig lang vej endnu. Jeg havde en lang samtale med en kunde forleden. Hun var på vej ud af butikken efter sit færdige køb, stoppede op, kom tilbage og sagde, at hun var glad for, vi stadig var her og håbede på, vi fortsat kan være her. For hende betød det meget at kunne komme i en fysisk butik og handle, se tingene, få råd og vejledning og komme med alle sine spørgsmål. Det varmede virkeligt - både ordene men i lige så høj grad hendes handling. Er det vigtigt for dig?

Jeg ved jo godt at mange handler på nettet i Tyskland og Holland. Det er alle klar over. Vi ved også godt hvorfor  - økonomiske besparelser på moms og afgifter som det første, dernæst er det convenient. Det er blevet så nemt på vores smartphones lige at hoppe på nettet og med et par klik er man igennem og videre. Der er også mange penge at spare, når afgiften pr. kg chokolade og sukkervare er kr. 25,97 ex. moms. hvilket er 32,46 kr inkl. moms. Jeg vil dog alligevel bede alle jer, der handler jeres varer i udlandet, om I kan vende blikket indad for en stund og tænke tanken: Køb dansk! Lad pengene blive i Danmark og støt alle os små lokale. Ellers er vi her måske ikke, når I har brug for os. 

Kom og få dialogen med os, om hvad du skal bruge, hvis vi ikke har det på lager. Dette er den sparring vi har med alle vores professionelle kunder, så vi har mange muligheder - om det er en udstikker eller en bestemt råvarer. Og ja jeg er klar over, vi på ingen måde kan matche de udenlandske priser pga moms og afgifter, men til gengæld er du med til, at vi er her igen imorgen og kan glæde mange med vores rådgivning og sparring.

Vi er det ældste firma i Danmark med råvarer og kagetilbehør og de første der introducerede dekorfondant i Danmark - først til erhvervskunder, dernæst private. Var du klar over det? Vi har bygget en knowhow op, der er enorm. Jeg er blevet undervist i hele verden  - USA, England, Italien, Rysland, Sydafrika, Schweiz, Spanien, Holland mm. for at lære alt fra bunden. Jeg har stået i produktioner og designet fx. marcipanroser med den rigtige dejning på kronbladene, så den passer til den danske "smag". Jeg har været i laboratorier og sammensat vores dekorfondant i smidighed og sammensætning, så den er helt unik. Vi designer bl.a. også nu vores egne pastafarver med bedre e-nummer sammensætning. Så ja selvom du stadig køber en Sugarflair pastafarve hos os, er den ikke længere ens med de andre sugarflair pastafarver, du køber andre steder i Danmark eller Europa. Vi har det sidste år gennemgået tilsætningsstof forordningen i detaljer og dette har givet springbræt til bedre farvestoffer. Vidste du fx. at forhandlere til professionelle har oplysningspligt til at kunne forklare udspecificeret hvor mange gram, de må tilsætte i de forskellige kategorier i tilsætnings forordningen, men den samme sikkerhed, så en privatperson ikke overdoserer med e-numrene, er ikke lovpligtig? 

For os handler det om tryghed til produkterne. Du skal altid kunne stole på, at vi vil det bedste for dig og din familie. Så kom og spørg os. 

Jeg håber derfor, vi snart ses i butikken eller via shoppen :o)

Mange hilsner

 

Monika

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar