ColourMill farver - hvad kan de?

oprettet d. under Opskrifter - Chokolade

ColourMill farver - hvad kan de?

Første gang jeg stødte på ColourMill farverne, tænkte jeg - hvorfor endnu en farveserie?

Alle producenter laver hver deres farve kollektioner - både i pasta - og pulverfarve, og ofte er det faktisk bare, hvad du bedst synes om i brand, der gør udfaldet. Vi i KageButikken har ikke mange Brands i farver - vi har dem, der virker og vi selv bruger, men er altid åbne for nyt, hvis vi mener de tilfører vores sortiment noget, som mangler - så hvad kan ColourMill i forhold til andre?

ColourMill er oliebaserede og både Kosher og flere nuancer er vegan. Det er en farveserie med mikropigmenter, der gør, at farven blender meget hurtig ind i den masse du indfarver. De er virkelig gode til smørcremer, frosting, hvid non temp og chokolade.

Du skal ikke arbejde og røre lige så meget som med fx. en pastafarve i din smørcreme og presser luften ud igen. Samtidig bruger du ikke særlig meget farve og der er bare rigtig mange flotte nuancer at vælge imellem.

Husk blot du kan ikke anvende dem i en masse med æg pga olien i farvestoffet.

ColourMill og kakaosmør
Vi ved at mange anvender indfarvet kakaosmør til deres chokoladeforme og derfor fik vi ideen at teste ColourMill i kakaosmør og anvende det i en airbrush. Og det virker!!! Det betyder, at du nu ikke bare har et kæmpe udvalg af farvet kakaosmør, men også helt unikke farvenuancer i dine ColourMill farver.

Arbejdsanvisning:

- Varm kakaosmørret op til max 45 grader
- Ryst din colourMill farve og tilsæt herefter den ønskede mængde farve og bland det.
- Lad kakaosmørret køle ned til 30 grader og så er det klar til brug. både i en aribrush eller bare med pensel, svamp eller andet.

God fornøjelse :o)

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar