Viden om vores Råvarer

Råvarer er ikke bare en råvarer. Hos KageButikken går vi utrolig meget op i at udvælge de råvarer, vi har i vores sortiment. Det er meget vigtigt for os, at råvaren er af høj kvalitet og alle nye produkter testes, før de overhovedet kommer i forretningen. Vi har ikke bare styr på ingredienserne i råvaren, men også hvordan de reagerer indbyrdes og kan derfor give en god service og vejledning.

Mange af vores råvarer er konditor produkter, som vi både sælger til private samt professionelle og vores leverandører giver god sparring på den brede vifte af produkter, som vores program spænder over.

Hvid dekorfondant og marcipan
Vi producerer vores egen dekorfondant (fondant), som er et rent produkt uden farvestof og andre unødvendige E-numre. Vi har fået at vide af mange kunder, den er ret neutral i smagen og ikke kvalmende sød, som mange andre produkter på markedet, så du rent faktisk smager kagen og ikke overtrækket.

HUSK at du skal rulle overtrækket tyndt ud - 3 mm og ikke følge de vejledninger, du finder på youtube, idet de er ofte er for amerikanske og engelske kager. I gennemsnit anvender du 450-500g fondant til en kage på Ø 25cm, som er standart størrelse.

Marcipanen vi har i programmet er mærket Lübecker. Den er finkornet og har en rigtig god smag. Den er nem at blande med fondanten til et overtræk og kransemassen har en rigtig god bageevne.

Indfarvet fondant
Vores indfarvede fondant er som den eneste på markedet med kakaosmør. Kakaosmørengør at den i starten virker hårdere end vores hvide, men lun den i mikroovnen 15 sek. så er den blød og lækker. Kakaosmøren har en god evne til at give hold, så den er rigtig god til at modellere med, lave nemme blomster og alle andre former for dekorationer.
Den smager sart af marcipan, idet den er tilsat mandel aroma, så til dem, der normalt ikke kan lide fondant, kan denne være et godt alternativ.

Fromager og aromaer
Vores færdige fromager skal kun tilsættes piskefløde. De kan fryses både i færdig form og enten anvendes til fyld i en anden kage, som topping på en cupcake eller spises som is. Så er der ikke noget spild.

Aromaerne er 100% naturlige og meget koncentrerede. Lav fx. en champagnefromage med vores champagne aroma og neutral fromagen og sæt den sammen med jordbær fromagen. Mmmm....

Aromaerne kan også blandes i icingfondant og bruges som fyld i fyldt chokolade. Så lav toffee fyld, havtorn eller hindbær på bare 5 min.

Cremer og smørcreme
I denne kategori har vi bl.a. Bianca Soft konditor smørcreme. Det er en basis smørcreme, som er lige til at piske op med smør, og sukkervand. Den biver utrolig let og luftig og kan tilsættes både aroma og fromagepulver, så den får en smag. Brug den til opsmørring, på cupcakes, i roulader, i macaroons, som kagefyld, hvis kagen ikke kan komme på køl og meget mere.

Fedtfattig mousse
Flere varianter som er rigtig lækre at anvende som desserter eller i vores chokoladeskaller til receptioner mm.
Moussen har ikke den samme bæreevne, som fromagen, idet den ikke indeholder husblas, så du kan ikke anvende den til stakkede kager.

Frysetørrede bær
Bredt udvalg af frysetørrede bær i hele og granulater. De er gode til flødeboller, pynt på chokolade, i kagefyldet, direkte i kagedejen (husk dog lidt ekstra væske) og i din müslie :o) Pas på de er stærkt vanedannende!

Krydderier
Her finder du bl.a. vores populære lakridspulver. Rigtig lækkert i den hvide chokolade fromage, på flødeboller, på fyldt chokolade og meget mere.

Sukkerarter
Her finder du glukose i sirup og pulverform, pufsukker, isomalt til flotte dekorationer med pastafarver og stevia.

Specielle ingredienser
Dette er produkt kategorien der favner bredt lige fra tyloselim og tylosepulver til hvedestivelse, som er genialt at anvende i din bagning, da den gør dejens struktur mere luftig. Vi har også æggehvidepulver til sprøjteglasur, Halal certificeret husblaspulver og fx. Binex, som er en karamelmix i pulverform til nøddekurve. Det er rigtig nemt og smager rigtig godt til en isdessert.

Alle produkt forklaringerne på vores specielle ingredienser og forskellene på dem indbyrdes vil kunne findes på www.kageskolen.dk, som du finder et stort link til på forsiden af denne shop.

God fornøjelse :o)



KageButikken - Roholmsvej 8 - 2620 Albertslund - Telefon 48 24 60 48 - E-mail info@kagebutikken.dk - CVR 36900342
American ExpressDankortEuroCard / MasterCardJCBVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside