Viden om vores kurser i chokolade, kagedekoration mm.

Står du og mangler ny inspiration til dine kager, så tilmeld dig et af vores mange kurser. Vi er en af Danmarks største udbydere indenfor intensive kagedekorationskurser.
                                  
Vi udbyder i år kurser i sprøjteglasur, mange forskellige kurser i dekorfondant - både emnerelaterede og grundkurser og i sugarcraft - blomstersukker kunst.

Deltagerantallet er max. 8-10 personer ved 1 underviser, dog kan andet arrangeres.

Udover de udbudte kurser, har vi stor erfaring med kurser og demonstrationer på andre adresser for bagerier/konditorier, ERFA-grupper, restauranter, grossister og andre virksomheder samt private. Ønskes sådanne arrangement, bedes du kontakte os.

SELVE KURSERNE
Klik på hovedtemaerne i  venstre side og læs mere detaljeret om hvert enkelt kursus.

På hvert kursus vil alle værktøjer være tilrådighed samt råvarer og som noget nyt får kursisterne udleveret en af vores økologiske kager, hvis dette er påkrævet på kurset. Alt dette indgår i kursusgebyret. Det er ingen købstvang af vores produkter efter kurserne, men alle deltagerne vil på selve aftenen få 10% rabat på deres samlede køb.

Kursusstedet vil være i vores butik på Roholmsvej 8, 2620 Albertslund.

BETALING OG BETINGELSER

Betaling af kurset skal ske ved tilmelding. Betales med kort på nettet, fratrækker vi automatisk forsendelsen eller så vælg "afhentning i butikken", så det kun er den reelle kursusafgift, der betales for.

Vi skal for en god orden skyld gøre opmærksom på at alle kurser for private er uden moms og erhvervskunder vil blive pålagt moms på de viste priser på websiden i henhold til §42, stk. 3.

Afbestilling af kurset skal være skriftligt enten pr. brev eller mail.
Afbestilling af kurset skal ske 8 dage før kursusstart. Overholdes dette ikke refunderes kursusafgiften ikke, da andre kunne have glæde af pladsen.

KageButikken har ret til at aflyse/flytte et kursus, hvis der er under 3 deltagere. De tilmeldte kursister vil få det oplyst hurtigst muligt.

I tilfælde af at Kagebutikken foretager en aflysning, gives det fulde beløb retur eller man kan overflyttes til et andet kursus til samme pris.

RESTEN AF DANMARK
Kurser på Lolland/Falster, Fyn og Jylland arrangeres løbende, så hold øje med kursusoversigten, hvor det vil fremgå.KageButikken - Roholmsvej 8 - 2620 Albertslund - Telefon 48 24 60 48 - E-mail info@kagebutikken.dk - CVR 36900342
DankortEuroCard / MasterCardVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside