Viden om Pynt til Kager

Vores forskellige pynt til kager, desserter og chokolade favner bredt. Ligesom med vores andre produkter, spiller det en stor rolle, at det er god kvalitet, men også, at der er styr på E-numrene, azo og non azofarver i pynten og at få vores eget design. Derfor har vi gennem mange år haft de samme leverandører mht. pynt, som kender os og ved hvad vi ønsker. Samtidig har det stor betydning, idet vi kræver at kunne følge produktionen nøje og altid ønsker friske nyproducerede varer og ikke blot en varer, der har stået på et lager.

Customized produkter
Vi laver også mange andre ting ud over det du ser på shoppen. Bl.a. kan vi lave logo i kakaosmør til transfer sheets, færdige chokoladeprint, kan producere sukkerpynt efter ønske (dog med et min. mht. antal), marcipanfigurer efter design og ønske til fx. forretningskæder og meget mere. Hvis det har interesse, så kontakt os på info@kagebutikken.dk

Spiselige håndlavede blomster
Mange spørger os, hvordan vi ved, at disse blomster vi har er håndlavede. Svaret er ganske enkelt: Vi har selv været med i produktionen og designet dem.

Vi besøger producenterne, når vi har mulighed for det, så vi derigennem hele tiden kan følge udviklingen.

I denne kategori finder du håndlavede marcipanblomster - roser i æsker i flere farver, mandelblomster og liljer. Den hvide rose kan du nemt og enkelt tone med Highlight pulverfarver med en tør pensel i andre farvenuancer og sammensætte. Så opgiv ikke hvis den farve, du skal bruge ikke lige findes i standart programmet. Vi har ligeledes marcipanblade i 2 forskellige størrelser og 2 farver, der passer til alle blomsterne.

Vi støtter ligeledes et Fair Trade projekt fra Sydafrika med vores små fondantblomster i mange farver, som er lige til at gå til og lime på med tyloselim. Alt er håndlavet! Så husk hvilken god sag du støtter ved at købe disse.

Vores sidst nye leverandør af blomster producerer også håndlavede blomster med og uden tråd. De smukkeste kala, frangipanililjer, orkideer, papegøjetulipan, påskeliljer mm. Mange har vi prioriteret at holde i hvide, så kan du altid selv tone dem i den ønskede farve med vores highlight pulverfarver.

Dåbspynt og Baby/Børnesko

Da vores udvalg indenfor dåb langsomt vokser støt, har vi nu valg at lave særskilte kategorier med dette. Vores nye sko og sandaler er alle håndlavede og med mange fine detaljer. Håber du finder noget du kan bruge.

Andet Mini Pynt
Her har vi samlet alverdens sukkerpynt til cupcakes, popcakes, petit fours, desserter og chokolade, så det er bare at gå i krig og finde dine favoritter.

Sukkerperler, sukker og kugler
Her finder du et udvalg af pastel sukker, de mere rustikke og nuprede mimosakugler og andre perler. Flere af producenterne til disse varer er efter d. 1. juli 2011 gået over til at anvende NON AZO farvestoffer, hvilket betyder de er bedre at spise rent farvemæssigt, men ulempen er, at de ikke længere kan fås i de klare signalfarver.

Fondantkantebånd

Færdige bånd af fondant. Super smart, hurtigt og elegant. Vi har flere forskellige designs, som kan anvendes til dåbskager, fødselsdag og bryllupskager. En meget detaljeret vejledning finder du under kagtegorien.

Kagelys
Ja den kategori behøver ikke nærmere introduktion. Vi har forskellige ensfarvede kagelys til en festlig lejlighed.

Færdige kagetryk
Her finder du et udvalg af færdige kagetryk printet på vaffel. Vaffel er et meget tyndt spiseligt materiale, der nemt knækker. Du "limer" den på din kage med lidt tyloselim, flødeskum eller lignende og når den har ligget 3-4 timer bliver den ganske blød. Vejledning til kagetrykkene findes under gruppen.

Udvalget vil variere afhængigt af hvad der er moderne og in.

Vi har ikke en printer og laver derfor ikke personlige print efter bestilling. Der henviser vi til www.customcake.dk eller Strandvejens Bageri i Greve :o)

Vi håber, du finder det du søger og ønsker dig held med dine kageprojekter.

Rigtig god fornøjelse :o)KageButikken - Roholmsvej 8 - 2620 Albertslund - Telefon 48 24 60 48 - E-mail info@kagebutikken.dk - CVR 36900342
DankortEuroCard / MasterCardVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside