Viden om Chokolade

FELCHLIN Schweiz som vi er agent for står for gennemført kvalitet og produkternes naturlige renhed. Deres produktion bygger på Fair Trade - Max Havelaar princippet, så hver gang du køber Felchlin chokolade er du med til at bibeholde regnskovene i Sydamerika og Madagascar. Alt til chokolade

FELCHLIN fremstiller ud over de produkter, som vi i første omgang har valgt at lagerføre, coatings (ultra milk, ultra gloss (mørk), ultra gloss M (mørk) ultra (hvid M), chocolade glaze: ChocoBrillant, fillings: praline fillings, neutrale fillings, gianduja, trøffel fillings, karamel cream, flavorings, ren kakao masse, almond fillings, hasselnød fillings, frugt fillings og mousses og meget meget mere.

Med FELCHLIN har KAGEBUTIKKEN fået den sidste del af det farverige, omfattende kvalitetsprogram til festkager, kager, desserter og konfekt på plads.

Vi håber, at du vil modtage FELCHLIN Grand Cru & Gourmet produkter med glæde og forventning.

D. 19. oktober 2010 blev Felchlins MARACAIBO 65% 72h Grand Cru clasificado kåret til verdens bedste i Ferrerra/Italien. Den renommerede, uafhængige Accademia Maestri Pastricceri Italiani prøvesmagte Premium chokolader fra betydningsfulde producenter over hele verden. Den højprofessionelle fag-jury så på brud, smelte og smag. I de 2 første runder faldt en del af de testede chokolader igennem, den del som blev tilbage, kom i Grand Cru finalen.

Reglementet foreskriver, at vinderen skal have 30 points forspring foran nr. 2. Felchlin Maracaibo 65% 72h Grand Cru clasificado overbeviste og imponerede på hele linjen og blev vinder allerede ved første gennemgang.

SIDSTE NYT!!!!
Ikke bare vinder Maracaibo 65%, men også  voresandre Grand Cru chokolader imponerer så meget at den kendte SØLLERØD KRO nu har opbygget deres dessertkort op omkring vores chokolader. Vores gode venner fra NYMINDEGAB KRO anvender ligeledes bl.a. den gode Maracaibo 65% samt Edelweiss 36%, som er kåret som den bedste hvide chokolade flere gange i udlandet.

CHOKOLADEFORME
Vi har et stort udvalg af chokoladeforme i silicone og de professionelle i hård plast. De professionelle forme behøver ikke smøres med noget kakaosmør eller lignende. Poler dem blot med et stykke vat og vask dem ikke, da det gør, at chokoladen vil hænge fast. Vejledning medfølger selvfølgelig.

Chokoladeformene i silicone er ligeledes klar til brug og husk ikke at anvende skarpe genstande i formen. De kan også anvendes til at fryse i, bage i og til at støbe marcipan og fondant i.

Hvis du ikke er til selv at støbe chokolade formene , men kun til at lave fyldet, så se vores færdige udvalg af chokoladeskaller i flere varianter, som du blot fylder. De er gode til receptioner med mousse i og friske bær, til ganach, til trøfler og meget mere.

Til fyldet har vi god marcipan samt pasta aromaer, som giver forskellig smag.

CHOKOLADE TILBEHØR
I denne kategori finder du alt fra specielle produkter som transfere sheets, cool spray og til konfektforme i forskelligt materiale, squeeze bottles og meget andet.

Customized produkter
Vi laver også mange andre ting ud over det du ser på shoppen. Bl.a. kan vi lave logo i kakaosmør til transfer sheets, færdige chokoladeprint indpakket i papir eller løs til fx. forretningskæder og restauranter og meget mere. Hvis det har interesse, så kontakt os på info@kagebutikken.dk

For at kunne give den bedste vejledning har vi besøgt vores chokolade producent og deltaget på chokolade kurser.
Tøv ikke med at kontakte os på tlf. 48246048 eller mail info@kagebutikken.dk eller vores chokolade ekspert Susie på susie@kagebutikken.dk

Besøg også vores gratis service side www.kageskolen.dk , hvor opskrifter og chokoladegrundkurser vil blive lagt på.



KageButikken - Roholmsvej 8 - 2620 Albertslund - Telefon 48 24 60 48 - E-mail info@kagebutikken.dk - CVR 36900342
American ExpressDankortEuroCard / MasterCardJCBVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside