Viden om alt til KageDekoration

I vores kategori "Alt til KageDekoration" finder du alle redskaberne til at lave kager med. Det er alt lige fra farver, udstikkere, bøger og stativer.

Når du begiver dig ind i "kageverdenen" er det for mange meget overvældende og mange stiller os spørgsmålet, hvad der er godt at begynde med, når man skal starte op.

Vi laver et klart skel mellem arbejdsredskaber og dekorationsværktøjer.

Vi anbefaler altid at sørge for at få arbejdsredskaberne i orden, som noget af det først - og ja vi ved, det er den mere "kedelige" dele af det, men disse redskaber anvendes hver gang, så arbejdet bliver hurtigt surt, når redskaberne ikke er i orden.

Under kategorien "Arbejdsredskaber" kan du finde en liste over de mest anvendte arbejdsredskaber.

Når de så er på plads, er det ellers bare med at komme i gang. Husk at du ikke behøver starte op med alle værktøjer, men som basispakke anbefaler vi:
- et borte værktøj
- nogle udstikkere til sidedekoration
- nogle små runde og stjerne tyller med pose og adapter
- nogle blade og nemme blomster udstikkere
- pastafarver
- bogen "Kager & Festkager"

Herefter kan du bygge på afhængig hvilken vej din interesse indenfor "kageverdenen" bevæger sig og fx. ønske dig gavekort til produkter og kurser.

HUSK
- at vi også lejer kagestativer ud. Læs om vores procedure under "Udlejning" i topmenuen.

Velkommen til og rigtig god kagefornøjelse :o)KageButikken - Roholmsvej 8 - 2620 Albertslund - Telefon 48 24 60 48 - E-mail info@kagebutikken.dk - CVR 36900342
DankortEuroCard / MasterCardVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside