Viden om alt til Bagning

I vores kategori "Alt til Bagning" finder du et stort udvalg af bageforme, bageringe, dessertforme og det tilbehør, du behøver, når du skal i gang med dit projekt.

Vores bageformAlt til bagninge i størrelserne Ø16-28 cm er alle teflon belagte, så de slipper utrolig nemt. Hvis du skal bruge større størrelser har vi også Ø30 og Ø35cm fra PME af ekstra kraftig kvalitet, så de ikke buler eller bliver skæve, hvis du taber dem. 

Bagering har vi i både rund, firkant og hjerter alle i rustfrit stål. Flere af ringene er vores eget design, som vi får produceret efter den form, størrelse og den kvalitet, vi ønsker. Vi vil især fremhæve bageringene i runde med en højde på 8cm, som findes i 2 størrelser - 1 stk. der kan trækkes ud fra Ø16-30cm og en XL størrelse der går fra Ø35-50cm, så kagerne kommer til at passe i udseendet. De er nemme at anvende og lige til at putte i opvaskemaskinen.

HUSK - at du ikke kan bage alle typer kagedej i en bagering. Chokoladekager er især svære, idet kakaosmørret smelter, når kagen kommer i ovnen og gør dejen mere lind.

Bageudstyret er også vigtigt. HVis du har ordenligt bageudstyr er succesen allerede godt på vej. Vi har lavet en liste over de redskaber, som vi mener, skal være i orden.

                  Gode store skåle
                  Dejskraber
                  Køkkenmaskine
                  Elektronisk vægt
                  Forme
                  Fylderinge
                  Afstandstræ (Bagetilbehør)
                  Langbladet flækkekniv (Bagetilbehør)
                  Poseholder/fylder (Bagetilbehør)
                  Engangsplastposer (Glasur og tyller)

Du behøver ikke længere bage hver bund individuelt, når du skal bage en kage i flere lag, men kan sagtens bage en hel kage og flække den med afstandstræ og en lang flækkekniv i bunde i flere tykkelser afhængigt af hvad der skal i af fyld.

Det letter arbejdet og bundene bliver pænere, så dit slutresultat hermed også gør det.

Find rutinen i at fylde dine kager i bageringe, som dem nævnt ovenfor. Det er med til at gøre kanterne skarpe!

Kom og deltag på vores bagekurser og fyldekurser i forretningen i Albertslund eller saml et hold på max. 6 personer og fastsæt jeres egen dato. Du kan også kontakte Susie på tlf. 48246048 for mere information eller mail: susie@kagebutikken.dk

God fornøjelse :o)KageButikken - Roholmsvej 8 - 2620 Albertslund - Telefon 48 24 60 48 - E-mail info@kagebutikken.dk - CVR 36900342
DankortEuroCard / MasterCardVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside