FIRMAPROFIL

Velkommen til KageButikken - en af Danmark's bedste leverandør til alt indenfor kagebagning, muffins, småkager, desserter, petits fours og chokolade.

Susie Funder startede for mere end 25 år siden en selvstændig virksomhed, Specialitet Import i Hillerød, hvor hun importerede Haderers marcipanprodukter og belgisk chokolade. Senere skiftede hendes firma navn til Haderer Marcipan DK, et grossistfirma. Efter mange års uddannelse i udlandet bl.a. USA, England og Sydafrika grundlagde Monika Funder i 2003 hendes virksomhed, KageButikken, som blev til webshop for private. I 2006 gik begge virksomheder sammen og fandt nyt domicil i Albertslund. I dag arbejder KageButikken under eneejer Monika Funder Bonde som importør, grossist og salg til private.

I alle år har virksomheden arbejdet målrettet på at sætte et godt og funktionelt program sammen af produkter af høj kvalitet.
KageButikken forhandler således verdens bedste chokolade, Fairtrade regnskovschokolade fra Felchlin Schweiz. Vi er også agent for et stort marcipanprogram af roser, liljer, disney licens marcipanfigurer og den bedste, reneste og allergitestede dekorfondant, som vi selv har udviklet.

Ydermere har vi Lübecker marcipan, Sugarflairs fantastiske farvestoffer, vores egen serie af pulverfarver, Städters store program i produkter til kagebagning. kage-opsætning og kagedekoration mv., certificerede silikoneforme, værktøjer mm. fra Pavoni Italien, som er en af vores nyeste samarbejdspartnere og som vi yder sparring med i, sukkerblomster fra Sydafrika, værktøjer til kagedekoration fra hele verden og meget mere.
KageButikken byder deres kunder en dybdegående service, opskriftsservice, rådgivning og undervisning både i bagning, fyld og opsætning af kager, i muffins, desserter, chokolade og kagedekoration. Vi arbejder seriøst på at hjælpe kunderne til succes.

Monika Funder Bonde er under uddannelse i Schweiz i chokolade, Susie Funder udvikler funktionelle og lækre opskrifter på kager, muffins og små lækre desserter, petit fours osv. Vores bestræbelser går ud på, at kunderne har det nemt med vores produkter, de ved, hvad råvarerne indeholder, de undervises i brugen af værktøjer, farvestoffer, fyld i kager og meget mere.

Ingen går forgæves til KageButikken.
Hvis vi ikke selv har løsningen på et problem, så finder vi den hos vore samarbejds-partnere og venner overalt i Europa.
Tak for dit besøg. Du er i trygge hænder, når du kommer til os.

KageButikken følger de lovpligtige regler vedrørende fødevarer og er godkendte af Fødevaredirektoratet.

Vi er medlem af Københavns Konditor Laug.
 
 
Skriv til os om du kan lide vores website, om den fungerer efter hensigten og tilfredsstillende.

Vi er meget interesseret i at høre din mening, om det er ris eller ros.

KageButikkens forretning er at finde på adressen Roholmsvej 8, 2620 Albertslund tlf. 4824 6048 eller 2617 0973.


God fornøjelse !

Monika Funder Bonde
Indehaver & certificeret kagedekoratørKageButikken - Roholmsvej 8 - 2620 Albertslund - Telefon 48 24 60 48 - E-mail info@kagebutikken.dk - CVR 36900342
DankortEuroCard / MasterCardVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside