MEDARBEJDERE

KageButikken består af følgende personale:

Susie - Stifter af forløberne til KageButikken og tidligere medejer af KageButikken I/S. Susie har mange års erfaring indenfor branchen, og har specialiseret sig i udvikling af nye opskrifter, bagning og har en enorm viden indenfor ALT omkring fødevarer, tilsætningsstoffer, smagssammensætninger og ikke mindst kunsten at bage. Susie afholder bagekurser, finder leverandører og er ansvarlig for afsendelsen af vores varer.

Karen - Karen er ansat pr. 1. februar 2010 og arbejder primært med bogholderiet.

Birgitte - Birgitte har været med os siden december 2015. Hun har primært ansvar for de sociale medier, webshoppen, det mere fagtekniske med datablade og har en række erhvervskunder hun servicerer. Birgitte er ligeledes at finde i butikken on and off.

Heidi - Heidi har været i huset siden 2014. Hun har ansvaret for afvejninger og kontrol af varedeklarationer, indkøber af fødevaregodkendt emballage, specifikke erhvervskunder, varebestilling for leverandører under hendes varesortiment. Heidi er uddannet bager og er husets testbager på nye produkter. Heidi ses ofte i butikken, hvor hun er dygtig til at vejlede og hjælpe vores kunder.

Line - Line har været i KageButikken siden noveber 2015. Hun er uddannet konditor og er med til at designe udstillingerne i butikken samt testbage. Hun tager sig endvidere af webshop ordre samt erhvervsordre og hun er logistikansvarlig for alt der skal ud af huset, samt indkøber af emballage.

Monika - Indehaver af KageButikken siden 2004, og uddannet Kagedekoratør. Monika har uddannet sig via deltagelse på kurser i England, Schweiz, Sydafrika og USA hos nogle af de mest anerkendte virksomheder indenfor branchen. Monika har specialiseret sig i kagedekoration, chokolade og har desuden et enormt produktkendskab til alle de produkter, som forhandles i KageButikken. Monika er hovedansvarlig for alle kurser, og deltager ofte selv som underviser, ligesom Monika er ansvarlig for salg/marketing og administration.

 KageButikken - Roholmsvej 8 - 2620 Albertslund - Telefon 48 24 60 48 - E-mail info@kagebutikken.dk - CVR 36900342
DankortEuroCard / MasterCardVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside