MEDARBEJDERE

KageButikken består af følgende personale:

Susie - Stifter af forløberne til KageButikken og tidligere medejer af KageButikken I/S. Susie har mange års erfaring indenfor branchen, og har specialiseret sig i udvikling af nye opskrifter, bagning og har en enorm viden indenfor ALT omkring fødevarer, tilsætningsstoffer, smagssammensætninger og ikke mindst kunsten at bage. Susie afholder bagekurser, finder leverandører og er ansvarlig for afsendelsen af vores varer.

 


Vivian - Vivian har siden juli 2007 været ansat i KageButikken, hvor hun er igang med en uddannelse som Butiksassistent og Kagedekoratør. Vivian har interesseret sig for kager og kagedekoration i mange år, og har en grundig viden omkring brug og sammensætning af råvarer. Vivian arbejder med kundeekspedition, forsendelse af varer og deltager endvidere som underviser på mange af KageButikkens kurser.
 


Karen - Karen er ansat pr. 1. februar 2010 og vil være i butikken samt tage imod telefoner.

Monika - Indehaver af KageButikken siden 2004, og uddannet Kagedekoratør. Monika har uddannet sig via deltagelse på kurser i England, Schweiz, Sydafrika og USA hos nogle af de mest anerkendte virksomheder indenfor branchen. Monika har specialiseret sig i kagedekoration, chokolade og har desuden et enormt produktkendskab til alle de produkter, som forhandles i KageButikken. Monika er hovedansvarlig for alle kurser, og deltager ofte selv som underviser, ligesom Monika er ansvarlig for salg/marketing og administration.

 KageButikken - Roholmsvej 8 - 2620 Albertslund - Telefon 48 24 60 48 - E-mail info@kagebutikken.dk - CVR 36900342
DankortEuroCard / MasterCardVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside